Šiurpą kėlusi mįslė – įminta? Policija pateikė versiją

Ukmergės rajone pirmadienio pavakare ežero pakrantėje radus vaikiškų drabužių pareigūnai ir ugniagesiai bandė įminti mįslę – kur yra šiuos drabužius dėvėjęs vaikas. Antradienį policijos atstovai teigė, jog turi duomenų apie įvykį ir, greičiausiai, įvyko nesusipratimas, o berniukas – gyvas ir sveikas. 

Šiurpą kėlusi mįslė – įminta? Policija pateikė versiją.<br> Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.
Šiurpą kėlusi mįslė – įminta? Policija pateikė versiją.<br> Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2017, 4:26 PM, atnaujinta Jun 20, 2017, 5:09 PM

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente, pirmadienį apie 15 val. 54 min. gautas pranešimas iš Pivonijos seniūnijos, kad greta Laičių kaimo esančiame Obelių ežere galėjo nuskęsti vaikas.

Kad taip galėjo nutikti žmonės sako nusprendę dėl to, jog pakrantėje rado vaikiškų drabužių, tačiau paties vaiko niekur nėra. 

Į nurodytą vietą atvykę gelbėtojai pakrantėje ant suoliuko iš tiesų rado vaikiškų drabužių – trumpas kelnes, marškinėlius, basutes. Greta buvo ir saldainių dėžutė. 

Antradienį Ukmergės rajono policijos komisariato viršininkas Mindaugas Petrauskas teigė, jog šiurpą kėlusi mįslė jau įminta.

„Šeštadienį prie Obelų ežero poilsiavęs liudininkas pasakojo matęs mamą su dviem vaikais, maždaug 5-erių dukra ir 7-erių sūnumi. Vaikai maudėsi ežere, vėliau sėdėjo šalia mamos. 

Įvykio liudininkas sakė, jog moteriai kažkas paskambino telefonu, jie greitai susirinko daiktus ir neapsirengę išvažiavo automobiliu“, –  pasakojo M. Petrauskas.

Kažkur suskubusi moteris susirinko ne visus daiktus, liko – šiek tiek toliau gulėję berniuko rūbai.

Poilsiautojai rastus vaikiškus drabužius padėjo ant greta buvusio suoliuko, kad šiuos rastų šeimininkai. Tačiau paliktų rūbų niekas taip ir negrįžo pasiimti, o praėjus porai dienų, kiti poilsiautojai pagalvojo apie blogiausią – kad  vaikas galėjo paskęsti.

Gavus pranešimą apie rastus berniuko rūbus, Ukmergės rajono pareigūnai paskelbė daiktų savininkų paiešką žiniasklaidoje, tačiau dar niekas dėl jų nesikreipė. Kol kas rūbai saugomi policijos komisariate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.