Prie Birštono – kraupi „Kauno grūdų“ vilkiko ir „VW Passat“ kaktomuša, žuvo jaunas vyras

Ketvirtadienio pavakare Birštono apylinkėse įvyko tragiška avarija – susidūrus bendrovės „Kauno grūdai“ vilkikui ir lengvajam automobiliui „Volkswagen Passat“ vienas žmogus žuvo, kitas buvo sužeistas. 

Birštono apylinkėse vilkikui susidūrus su lengvuoju automobiliu, vienas žmogus žuvo, kitas buvo sužeistas.<br> M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Birštono apylinkėse vilkikui susidūrus su lengvuoju automobiliu, vienas žmogus žuvo, kitas buvo sužeistas.<br> M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 5:57 PM, atnaujinta Jun 1, 2018, 10:23 AM

Smūgio būta labai stipraus. Po jo vilkikas atsidūrė laukuose, o „VW Passat“ buvo itin smarkiai sumaitotas.

„Šiuo metu vyksta gelbėjimo darbai“, – naujienų portalui lrytas.lt apie 17 val. 30 min. pranešė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos operacijų vadovas.

Apie 18 valandą Kauno medikai pranešė portalui, kad vienas žmogus mirė avarijos vietoje, o antras yra sužeistas. Pirminiais duomenimis, žuvo lengvąjį automobilį vairavęs maždaug 30 metų vyras.

„Pagal gautus duomenis, žuvo lengvojo automobilio vairuotojas“, – pranešė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Kristina Janulevičienė. 

Per avariją buvo sužeistas vilkiko vairuotojas. Jis nuvežtas į ligoninę.

Pranešimas apie eismo nelaimę Geležūnų kaime gautas 17 val. 8 min.

Transporto priemonės susidūrė važiuojant nuo Prienų link Vilniaus.

Į nelaimės vietą buvo išsiųstos didelės ugniagesių, medikų ir policijos pareigūnų pajėgos. Avarijos aplinkybes aiškinasi policija.

Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, automobiliai susidūrė kaktomuša – kažkuri transporto priemonė išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą.

Policija po avarijos ieškojo vilkiko vairuotojo, tačiau jo nerado. Jis buvo išvežtas į ligoninę dar iki teisėsaugos pareigūnų atvykimo.

„Kauno grūdų“ įmonės po tragiškos avarijos naujienų portalui lrytas.lt atsiuntė savo komentarą.

„Labai skausminga situacija, apgailestaujame dėl jos. Pagal policijos pateiktus pirminius duomenis, į priešingą eismo juostą išvažiavo lengvasis automobilis ir kaktomuša susidūrė su mūsų įmonės darbuotojo vairuojamu vilkiku.

Daugiau situacijos komentuoti negalime, nes vyksta tyrimas. Į avariją pateko vienas mūsų geriausiai vertinamų vairuotojų, turintis dešimties metų vairavimo stažą. Jis po įvykio atsidūrė ligoninėje – įmonės atstovai važiuoja į ligoninę išsiaiškinti vairuotojo būklės. Reiškiame nuoširdžią užuojautą žuvusiojo artimiesiems“, - pasakojo bendrovės "Kauno grūdai" logistikos vadovas Arnoldas Gečas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.