Praėjusios paros eismo įvykiuose buvo sužeista 12 žmonių, tarp jų – 4 nepilnamečiai

Antradienį, liepos 17 d., mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 12 žmonių. Tarp sužeistųjų – 4 nepilnamečiai.

Antradienį šalies eismo įvykiuose buvo sužeista 12 žmonių.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Antradienį šalies eismo įvykiuose buvo sužeista 12 žmonių.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2018, 9:08 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, per parą pareigūnai užregistravo 49 eismo įvykius, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 7 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Antradienį policija išaiškino 23 neblaivius vairuotojus, 16 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės. Taip pat nustatyti 24 neblaivūs dviračių vairuotojai.

Darbo dienos pabaigoje, apie 17 val. 00 min. 40-metis vyras, būdamas visiškai girtas, vairavo draugui priklausantį automobilį „VW Transporter“, iš kurio iškrito. Nevaldomas automobilis pervažiavo vyrui ranką ir atsitrenkė į medį. Vyriškiui buvo nustatytas sunkus, 3.72 prom. girtumas, jis pristatytas į ligoninę.

Apie 17 val. 30 min., Šiauliuose, Pramonės g., 43 m. vyras, vairuodamas automobilį „BMW 530xd“, sukdamas į kairę nepraleido tiesiai važiavusio mopedo „Mosca Viva“, kurį vairavo 63 m. vyras, ir su juo susidūrė. Dėl daugybinių sužalojimų mopedo vairuotojas buvo pristatytas į ligoninę.

Vakare, apie 20 val. 00 min., Šiaulių rajone, magistraliniame kelyje Panevėžys–Šiauliai (67,450 km) šalutiniu keliu važiavęs kemperis “PLA H430“, vairuojamas 58 m. vyro, išvažiuojant iš šalutinio kelio įsuko į pagrindinį kelią, nepraleidęs pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „BMW 320d“, vairuojamo 19-mečio vaikino, ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeista 36 m. kemperio keleivė, „BMW 320d“ vairuotojas ir kartu važiavęs 18-metis keleivis.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo jaunų ir pradedančiųjų vairuotojų, dalyvaujant eisme įvertinti savo vairavimo įgūdžius, atsižvelgti į važiavimo sąlygas ir kelio būklę, laikytis leistino važiavimo greičio ir pasirinkti saugų važiavimo greitį. Kartu atsakingai dalyvaudami eisme, kurkime saugią aplinką keliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.