Dar viena nelaimė Lampėdžio ežere – nuo atrakciono nukrito berniukas

Lampėdžio ežere įsikūrusiame batutų parke ant vandens „Water Inn Kaunas“ – dar viena nelaimė. Šįkart susižalojo mažametis berniukas.

„Ledkalnio“ figūra vandens batutų parke bus uždaryta<br> G. Bitvinsko nuotr. 
„Ledkalnio“ figūra vandens batutų parke bus uždaryta<br> G. Bitvinsko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Goda Šarakauskaitė

Jul 26, 2018, 5:54 PM, atnaujinta Jul 27, 2018, 10:11 AM

Pasak Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos operacijų vadovo, ketvirtadienį, 12 val. 27 min., buvo gautas pranešimas, apie vandens batutų parke susižalojusį 2009 metais gimusį vaiką.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai kartu su medikais valtimi nuplaukę iki berniuko – apie 10 metrų nuo kranto. Atplaukę medikai paguldė mažametį ant stabilizavimo lentos, uždėjo kaklo įtvarą ir parplukdė į krantą. Iš ten berniukas buvo nugabentas į gydymo įstaigą.

Pasak „Water Inn Kaunas“ direktoriaus Roberto Razgaus, po antradienį įvykusios nelaimės, kuomet ant to paties atrakciono susižalojo 18-metė mergina, buvo imtasi papildomų priemonių klientų saugumui užtikrinti.

Nukritus berniukui nedelsiant buvo iškviesti medikai bei ugniagesiai gelbėtojai, kad būtų įsitikinta, jog jam viskas gerai.

Dėl pasikartojančių nelaimių „Ledkalnio“ kliūtis uždaryta visam laikui.

R.Razgus teigė, jog berniuko šeima – nuolatiniai parko klientai. Pašnekovas patikino, jog yra palaikomas bendravimas su berniuku bei jo tėvais, po apžiūros jis iškart išleistas namo ir šiuo metu jaučiasi gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.