Medikai nusprendė, kad vyrui pagalbos nereikia, o šis ėmė ir numirė vos atvežtas į nakvynės namus

Vilniaus policija aiškinasi incidentą, kuomet nakvynės namuose mirė patrulių atvežtas vyras. Prieš tai greitosios pagalbos specialistai buvo nusprendę, kad medikų pagalbos jam nereikia.

Greitosios medikai nusprendė, kad vyrui pagalbos nereikia, o šis ėmė ir numirė vos atvežtas į nakvynės namus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Greitosios medikai nusprendė, kad vyrui pagalbos nereikia, o šis ėmė ir numirė vos atvežtas į nakvynės namus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2018, 8:44 PM, atnaujinta Nov 1, 2018, 11:05 PM

Kaip pranešė Vilniaus policija, ketvirtadienį apie 20 val. 05 min. į T. Kosciuškos g.  esančius nakvynės namus „Sala“ policijos patruliai iš Medeinos g. 8 pristatė vyriškį, kuris netrukus mirė.

Policija praneša, kad policijos patrulius į Medeinos g. iškvietė greitosios pagalbos medikų brigada. Medikai vyriškį apžiūrėjo vietoje ir nusprendė, kad jam medicinos pagalbos nereikia, tad perdavė jį policijai, kad vežtų blaivytis į nakvynės namus.

Dabar dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Tikslią vyriškio mirties priežastį turės nustatyti teismo medicinos ekspertai.

Į nakvynės namus „Sala“ atneštą vyriškį apžiūrėjusi felčerė nustatė, kad vyriškis nebegyvas.

Asmenybė nenustatyta, vyras apie 40-50 metų amžiaus, lieso kūno sudėjimo apie 170-180 cm. ūgio, rausva barzda, raudona sportinė kepurė. Pirminiais duomenimis, vyras neturėjo nuolatinės gyvenamosios vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.