Prabangaus automobilio vairuotojas nepraleido dviratininko

Iš šalutinės gatvės automobiliu „Porsche“ išvažiavęs 54 metų vilnietis  nepraleido pagrindine gatve važiavusio dviratininko. 

 Automobilis „Porsche“ Vilniuje partrenkė dviratininką. <br> T.Bauro asociatyvi nuotr. 
 Automobilis „Porsche“ Vilniuje partrenkė dviratininką. <br> T.Bauro asociatyvi nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-01 11:57

Avarija įvyko trečiadienio rytą, apie 9 valandą, Vilniaus Antakalnio  rajone, nereguliuojamoje Rudens ir Rūtų gatvių sankryžoje. 

„Porsche“ vairuotojas išvažiavo iš Rūtų gatvės ir nepraleido Rudens  gatve važiuojančio 34 metų dviratininko. Po susidūrimo dviratininkui  ligoninėje buvo nustatytas kaklo raiščių patempimas, dešinės kojos  piršto lūžis. Suteikus pagalbą, jis išleistas gydytis namo. 

Tą pačią dieną Vilniuje nukentėjo ir motociklo vairuotojas.  Apie 18 val. 9 min. Grigiškėse, nereguliuojamoje sankryžoje Kauno Vokės  gatvėje, automobilio „Toyota Avensis Verso“ 66 metų vairuotojas  sukdamas į kairę, susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu  motociklu „Yamaha“, kurį vairavo vyras 24 metų jaunuolis. 

Motociklo vairuotojas dėl kairės čiurnos kulkšnies lūžio buvo nugabentas į  ligoninę, ir suteikus pagalbą, išleistas gydytis namo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.