Kaišiadorių r. baimę sėja palaidas šuo – sukandžiojęs mergaitę ir mamą, toliau kelia grėsmę

Į valdą Kaišiadorių rajone įbėgęs svetimas šuo smarkiai apkandžiojo pusantrų metų mergaitę ir jos mamą. Sunkios būklės vaikas buvo paguldytas Kauno ligoninėje.

Kaišiadorių rajone pusantrų metų mergaitę ir jos motiną smarkiai apkandžiojo šuo.<br>Lrytas.lt koliažas.
Kaišiadorių rajone pusantrų metų mergaitę ir jos motiną smarkiai apkandžiojo šuo.<br>Lrytas.lt koliažas.
Kaišiadorių rajone pusantrų metų mergaitę ir jos motiną smarkiai apkandžiojo šuo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Kaišiadorių rajone pusantrų metų mergaitę ir jos motiną smarkiai apkandžiojo šuo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 13, 2019, 8:06 AM, atnaujinta Mar 13, 2019, 2:49 PM

Nelaimė įvyko antradienio popietę Burbiškės kaime esančioje sodyboje. Šeimininkė prie gyvenamojo namo buvo su savo dukra.

Į kieme įlėkęs keturkojis ėmė kandžioti mažametę, o paskui ir ją bandžiusią apginti motiną.

Mergaitės tėvas žmoną ir dukrą savo mašina nuvežė į Kaišiadorių ligoninę.

Išvydę gilias ir pavojingas žaizdas ant vaiko kūno, vietos medikai uždėjo tvarsčius, paskiepijo jį, ėmėsi kitų skubių priemonių.

Paskui greitosios pagalbos automobiliu mergaitė buvo pristatyta į Kauno klinikas, nes Kaišiadorių ligoninėje nėra traumatologijos skyriaus.

Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, mergaitei stipriai apkandžiota koja. Žaizdos buvo susiūtos, tikimasi, kad komplikacijų pavyks išvengti.

Įkandimai motinai nėra tokie pavojingi. Moteris pajėgė lydėti dukrą į Kauną.

Nukentėjusi šeima pasakojo, jog šuo jai nėra pažįstamas – gali būti, jog jis yra beglobis arba atklydo iš kitoje vietovėje įsikūrusių savo šeimininkų valdos.

Trečiadienio popietę Kaišiadorių prokurorė Alima Petruškevičienė portalui lrytas.lt pranešė, jog šuns šeimininkai dar nenustatyti, nerastas ir pats gyvūnas. Šiuo metu apklausiami liudininkai, viliantis, jog jų žodžiai padės atsekti siūlo galą.

Būgštaujama, kad lakstydamas po Burbiškių apylinkes jis gali sukandžioti dar ne vieną žmogų. Vietos apylinkėse gyvenančių žmonių prašoma elgtis atsargiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.