Marijampolėje garaže gyvenusiems vyrams – dar vienas likimo smūgis

Marijampolės pakraštyje esančiame garažų masyve kilęs gaisras pusamžį vyrą paliko be pastogės. Marijampolietis skarda apkaltame garaže buvo įsirengęs būstą. Šis užsidegė, kai vyro nebuvo namuose.

Garaže gyvenantis marijampolietis per gaisrą neteko savo kuklios pastogės.<br>Ugniagesių nuotr.
Garaže gyvenantis marijampolietis per gaisrą neteko savo kuklios pastogės.<br>Ugniagesių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2019, 8:14 AM

Kai kuriuose Laikštės gatvėje esančiuose garažuose marijampoliečiai ne tik laiko mašinas bei įvairius rakandus, bet ir gyvena.

50-metis marijampolietis su savo suaugusiu sūnėnu mediniame skarda apkaltame ir iš vidaus šiek tiek apšiltintame garaže įsikūrė senokai. Esą taip susiklostė gyvenimo aplinkybės.

Atsitiktiniais uždarbiais besiverčiantis vyras turėjo baldų, šaldytuvą, dujinę viryklę. Marijampolietis būste turėjo ir elektrą. Už ją pagal apskaitos duomenis susimokėdavo garažų bendrijai.

Kodėl užsiliepsnojo šis būstas, kol kas ugniagesiai negali pasakyti. Iš garažo virstančius dūmus ir ugnies liežuvius pamatė ir ugniagesius iškvietė kiti šios garažų bendrijos gyventojai.

Būsto vidus visiškai išdegė, liepsnos sunaikino baldus, buities techniką, šeimininko asmeninius daiktus bei dokumentus. Ugniagesiai spėjo iš patalpos išnešti du dujų balionus.

Liepsnos nespėjo persimesti į gretimus garažus. Ugniagesiai teigė, jog gaisro židinys buvo viduje.

Garažo durys buvo užrakintos, tačiau stipriai atlaužtos. Pro atsivėrusią angą būtų galėjęs įlįsti žmogus.

Kai gaisras buvo gesinamas, į Marijampolės ligoninę kreipėsi neblaivus (1,74 prom.) 39 metų vyras. Jis teigė, kad buvo sumuštas prie garažų Laikštės gatvėje.

Pirminiais duomenimis, marijampolietį sumušė sudegusio garažo gyventojai, įtarę, jog jis buvo įlindęs į jų būstą. Po gaisro padegėliai prisiglaudė pas kitus likimo draugus, įsikūrusius šioje garažų bendrijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.