Rimta avarija Marijampolėje: po kaktomušos du žmonės ligoninėje

Du žmonės buvo sužaloti trečiadienį Marijampolėje susidūrus dviem lengviesiems automobiliams. Po avarijos ugniagesiai vadavo automobiliuose užspaustus žmones.

 Rimta avarija Marijampolėje: po kaktomušos du žmonės ligoninėje.<br> Facebook/Kur stovi policija Marijampolėje/Justo Č. nuotr.
 Rimta avarija Marijampolėje: po kaktomušos du žmonės ligoninėje.<br> Facebook/Kur stovi policija Marijampolėje/Justo Č. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 8, 2020, 2:04 PM, atnaujinta Jan 8, 2020, 4:12 PM

Kaip lrytas.lt sužinojo Marijampolės apskrities VPK, pranešimas apie avariją Marijampolėje, Kauno g., gautas trečiadienį apie 12 val. 15 min. Buvo pranešta, kad reikia medikų ir ugniagesių pagalbos, yra užspaustų žmonių.

Atvykus į avarijos vietą paaiškėjo, kad kaktomuša susidūrė automobiliai BMW ir „Opel Vectra“.

Greitosios pagalbos medikai po avarijos į ligoninę nuvežė mariampolietį automobilio BMW vairuotoją (gim. 1962 m.) ir automobilio „Opel“ keleivę (gimusi 1962 m.), ji yra Vilkaviškio r. gyventoja.

Abu sužeistieji išvežti į Marijampolės ligoninę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente lrytas.lt sužinojo, kad iš sumaitotų automobilių gelbėtojai iškėlė du žmones ir perdavė juos medikams. Nukentėjusieji nebuvo užspausti.

Policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.