Dvi sesutės Vilniuje išbėgo per raudoną – viena gatvės nespėjo perbėgti

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes avarijos, kuomet automobilis partrenkė 8-erių metų mergaitę. Mergaitė sužalota nesunkiai, ji pripažįsta, kad su vyresniąja sesute į gatvę išbėgo degant raudonam šviesoforo signalui.

Dvi sesutės Vilniuje išbėgo į gatvę per raudoną – viena spėjo prabėgti, kitą partrenkė „Volvo“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Dvi sesutės Vilniuje išbėgo į gatvę per raudoną – viena spėjo prabėgti, kitą partrenkė „Volvo“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-14 14:42, atnaujinta 2020-02-14 16:31

Incidentas penktadienį po pietų įvyko S.Neries g. Policijai buvo pranešta, kad automobilis „Volvo“ partrenkė vaiką. Vaikas išsigandęs, reikia medikų pagalbos.

Į avarijos vietą atskubėję policijos patruliai visų pirma apklausė automobilio „Volvo“ vairuotoją (gim. 1983 m.). Jis pasakojo, kad sankryžoje stovėjo degant raudonam šviesoforo signalui. Užsidegus žaliai šviesai, vyras pajudėjo. Tuo metu į gatvę per raudoną išbėgo mergaitė.

Vyriškis sako spėjęs sustoti, vaikas prabėgo. Vos tik „Volvo“ vėl pajudėjo, į gatvę per raudoną išbėgo dar viena mergaitė, automobilis ją partrenkė.

Pareigūnai šalia automobilio rado stovinčias 2009 m. ir 2011 m. gimusias sesutes. Jaunesnė mergaitė verkė ir buvo labai išsigandusi. 

Sesutės patvirtino automobilio vairuotojo pasakojimą, kad jos per gatvę bėgo degant draudžiamam šviesoforo signalui. Vyresnė mergaitė gatvę spėjo perbėgti, jaunesnę partrenkė automobilis.

Greitosios pagalbos medikai apžiūrėjo partrenktą mergaitę. Pirminiais duomenimis, ji nėra sunkiai sužalota. Medikai ją išvežė į vaikų ligoninę Santariškėse detalesniai apžiūrai.

Pasak policijos, automobilio vairuotojas buvo blaivus.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.