Gaisro metu kačiukui netekus šeimos jį priglaudė ugniagesiai, o vėliau mažylis rado ir naujus namus

Balandžio 20-ąją Ukmergėje, J.Biliūno gatvėje kilus sandėliukų gaisrui, liepsnų apsuptyje atsidūrė ir katinėlių šeimyna. 

Kačiuką priglaudė BPC pareigūnė.<br>lrytas.lt koliažas
Kačiuką priglaudė BPC pareigūnė.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2020, 2:55 PM

Gesindami gaisrą ugniagesiai išgirdo kniaukimą, o pastato kampe pamatė guolį, kuriame katė savo kūnu nuo liepsnų bandė užstoti du mažus kačiukus. Vis dėlto gelbėtojai spėjo išgelbėti tik vieną katinėlį.

Gyvūnėlis buvo per daug silpnas, todėl ugniagesiai pasiėmė jį kartu su savimi. Vėliau jis rado ir naujuosius savo namus – išgirdusi, kad mažyliui reikia pagalbos, jo globa apsiėmė Bendrojo pagalbos centro pareigūnė.

„Didžiuojamės kolegomis, kurie ne tik atsiliepia į pagalbos skambučius, valdo į pagalbą vykstančias ugniagesių gelbėtojų pajėgas, bet ir patys gelbėja nukentėjusiuosius. Šį kartą nukentėjo mažas kačiukas – gaisro metu jis neteko savo šeimos. Nors jį patį Ukmergės ugniagesiai ir išgelbėjo, bet jam vis dar būtina išskirtinė priežiūra ir globa. Pasirūpinti mažyliu pasisiūlė Bendrojo pagalbos centro pareigūnė Svetlana Karniliuk. Jos globojamas jis tikrai turėtų greitai atsigauti ir sustiprėti.

Tokie tad tie mūsų pareigūnai – profesionalūs, greiti, nepasimetantys įvairiose situacijose ir kartu jautrūs ir užjaučiantys, turintys dideles ir gražias širdis“, – džiaugėsi Ukmergės priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo tarnyba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.