Pirmadienį šalyje užregistruota 70 eismo įvykių

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, gegužės 25 dieną, pirmadienį, policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 70 eismo įvykių. 5-iuose įvykiuose, kurių 3 įvyko miestų gatvėse (Vilniuje, Kaune, Alytuje), sužeisti 6 žmonės. Tarp nukentėjusiųjų, pirminiais duomenimis, 2 nepilnamečiai. Užregistruoti 4 atvejai – transporto priemonių susidūrimai.

Šylant orams daugėja avarijų su dviratėmis transporto priemonėmis.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Šylant orams daugėja avarijų su dviratėmis transporto priemonėmis.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2020, 11:04 AM

Po vidurdienio, Prienų rajone, Papilvio kaime, lygiareikšmių kelių sankryžoje, žvyrkelyje, 30 metų vyras, vairuodamas automobilį „Honda Accord“, nepraleido iš dešinės važiavusio ir į kairę sukusio „Volvo V70“, vairuojamo 51 metų vyro, ir su juo susidūrė. Nukentėjo pastarojo automobilio 59 metų keleivė. Moteriai paskirtas ambulatorinis gydymas.

Pavakarę prieš 17 val., Alytuje, Žuvinto ir Šaltinių gatvių sankryžoje, per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavęs mažametis susidūrė su automobiliu „Volvo XC70“, kurį vairavo 76 metų vyras. Nukentėjo ir į ligoninę paguldytas 9 metų berniukas.

Taip pat pavakarę 17 val., Plungės rajone, Noriškių kaime, kelio vingyje, pirminiais duomenimis, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs motociklas „Honda CBR 125R“ susidūrė su BMW markės automobiliu, kurį vairavo 66 metų vyras. Dvirate motorine transporto priemone važiavo dvi 16-metės paauglės. Nukentėjo viena jų – keleivė.

Prieš septintą vakaro, Vilniuje, M.K.Čiurlionio gatvėje (Vingio parke), dviračių take, 42 metų vyras, važiuodamas riedučiais, pirminiais duomenimis, nebuvo atsargus, neįvertino saugaus atstumo ir susidūrė su priešpriešiais dviračiu važiavusiu 39-erių vyru. Per susidūrimą nukentėjo abu vyrai, pirmasis jų paguldytas į ligoninę.

Vakare, 20 val., Kaune, Dubingių gatvėje, iš šalutinio kelio automobiliu „VW Passat“ išvažiuodamas 35 metų vyras, neturintis teisės vairuoti, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Volvo V70“ ir su juo susidūrė. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežtas „Volvo“ 57 metų vairuotojas.

Policija primena kelyje saugoti save ir kitus bei nepamiršti elgtis atsakingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.