Savaitgalį eismo nelaimėse nukentėjo dviratininkai, mopedo keleiviai

Savaitgalį užfiksuota keletas eismo įvykių, kuriuose nukentėjo dviratininkai, taip pat mopedu, elektriniu dviračiu važiavę asmenys.

Skelbiama apie savaitgalio avarijas.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Skelbiama apie savaitgalio avarijas.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2020, 1:52 PM

Kaip pranešė Kelių policijos tarnyba, penktadienį ryte Plungės rajono kelyje Truikiai–Prūsaliai „Nissan Almera“ automobilio vairuotoja, nesilaikydama saugaus atstumo iš šono, lenkdama dviratininką jį kliudė.

Kaišiadorių rajone esančiame Rumšiškių miestelyje ryte dviratį vairavęs vyras, neįspėjęs kitų eismo dalyvių apie ruošiamasi atlikti manevrą, atlikdamas posūkį į kairę susidūrė su jį lenkiančiu automobiliu.

Ryte, apie vienuoliktą, Kaune, Žemaičių plente, automobilio „Peugot 508“ vairuotojas, išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės, susidūrė su prieš eismą atvažiavusiu motoriniu dviračiu.

Visų šių įvykių metu sužeisti dviratininkai.

Dar viena moteris buvo sužeista apie vidurdienį Palangoje, Sodų gatvėje. Ji susidūrė su elektrinį paspirtuką vairavusiais vaikais, kurie po įvykio pasišalino.

Sekmadienį apie vidurdieni Šauliuose, Bačiūnų–Vyturių gatvių sankryžoje, „Opel“ automobilio vairuotoja nepastebėjo per pėsčiųjų perėją važiuojančios dviratininkės ir ją kliudė bei sužalojo.

Vakare, apie dešimtą, Kaune, A.Baranausko gatvėje, apsivertė saugaus greičio nepasirinkęs mopedas. Įvykio metu nukentėjo mopedo vairuotojas ir keleivis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.