Biržų pareigūnai miške kelias valandas ieškojo pasiklydusios „mielos močiutės su grybų pintinėle“

Biržų policijos pareigūnai antradienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ papasakojo istoriją apie tai, kaip kelias valandas ieškojo miške pasiklydusios garbaus amžiaus grybautojos.

 Biržų pareigūnai miške kelias valandas ieškojo pasiklydusios „mielos močiutės su grybų pintinėle“.<br> Facebook/Biržų rajono policijos komisariatas nuotr.
 Biržų pareigūnai miške kelias valandas ieškojo pasiklydusios „mielos močiutės su grybų pintinėle“.<br> Facebook/Biržų rajono policijos komisariatas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2020, 9:35 PM, atnaujinta Sep 15, 2020, 9:40 PM

Biržų policijos pranešime socialiniame tinkle rašoma: „Šiandien 14 val. 15 min. gavome pranešimą, kad Biržų girioje pasiklydo grybautoja. Į įvykį reagavome nedelsiant. Išsiaiškinome, kad kad iš namų Smaltiškių kaime (Nemunėlio Radviliškio seniūnija) į Biržų girią grybauti dar priešpiet išėjo dvi kaimynės, kurios begrybaudamos pasimetė.

Nerasdama kompanionės, viena iš jų grįžo namo ir informavo mus kad girioje dingo kolegė... Pradingėlė – 75 metų, ligota... Jos telefonas buvo paliktas namuose. Aplankę pradingėlės namus įsitikinome, kad namo ji negrįžo. Supratę kad veikti reikia nedelsiant, nes sutemos dabar jau ateina anksti, leidomės į mišką.

Į paieškas įsitraukė 14 policijos pareigūnų, pagalbon pasikvietėme 4 policijos rėmėjus bei girią gerai pažįstantį miškininką. Giria tarp Juozeliškių ir Smaltiškių tanki, klampi. Paieškos nebuvo lengvos, girios šukavimas naudos nedavė.

Negailestingai artėjo vakaras ir tada... pareigūnai, vykstantys į pastiprinimą kolegoms, kelyje tarp Parovėjos ir girios sutiko mielą močiutę su grybų pintinėle. Pakalbinę išsiaiškino, kad keliu eina toji pati, kurios jau gerą pusdienį ieškojome.

 Moteris nestokojo geros nuotaikos, nepamiršo kad į mišką išėjo grybauti, tačiau linksmai keiksnojo kaimynę, kuri miške labai skubėjo...“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.