Vilniaus r. nepilnamečio vairuojamas automobilis nusirito nuo šlaito – 15-metis reanimacijoje

Nors ir neturėdamas teisės vairuoti, 15-metis Vilniaus rajone sėdo prie automobilio vairo ir važiuodamas sukėlė avariją per kurią pats ir nukentėjo. Į ligoninę nepilnametis išvežtas be sąmonės, jis paguldytas į reanimaciją.

Vilniaus r. nepilnamečio vairuojamas automobilis nusirito nuo šlaito – 15-metis reanimacijoje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus r. nepilnamečio vairuojamas automobilis nusirito nuo šlaito – 15-metis reanimacijoje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-03 21:19, atnaujinta 2021-06-04 08:52

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad pranešimas apie avariją gautas ketvirtadienį apie 21 val. 04 min. Buvo pranešta, kad Vilniaus rajone, Zujūnų seniūnijoje, Šilėnų kaime, Naujosios Rėvos g. lengvasis automobilis atsitrenkė į medį, nukentėjo nepilnametis.

Į įvykio vietą nuskubėjo greitosios pagalbos medikai ir policijos patruliai. Atvykę rado sudaužytą automobilį „Opel Corsa“. Greta gulėjo sąmonę praradęs nepilnametis (gim. 2006 m.), čia buvo buvo ir jo brolis (gim. 2000 m.).

Paaiškėjo, kad nepilnametis patyrė sunkią galvos traumą. Neatmetame, kad per avariją jis galėjo iškristi iš automobilio. 15-metis be sąmonės išvežtas į ligoninę ir paguldytas į reanimaciją.

Pareigūnai nustatė, kad automobilį vairavo pats sužalotas nepilnametis. Posūkyje, jis nesuvaldė automobilio ir mašina nusirito nuo šlaito.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.