Masinė avarija Lazdijų r.: susidūrė 3 motociklai ir BMW, nukentėjo žmonės

Trys motociklininkai buvo sužaloti sekmadienio pavakare Lazdijų rajone susidūrus trims motociklams ir lengvajam automobiliui BMW. Dviejų motociklininkų sužalojimai nėra sunkūs, tuo tarpu trečiasis gydomas ligoninėje.

Masinė avarija Lazdijų r.: susidūrė 3 motociklai ir BMW, nukentėjo žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Masinė avarija Lazdijų r.: susidūrė 3 motociklai ir BMW, nukentėjo žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-19 14:06, atnaujinta 2021-07-19 14:16

Pranešimas apie avariją Lazdijų r., Seirijų seniūnijoje, Oktos kaime gautas liepos 18 d. apie 17 val. Buvo pranešta, kad susidūrė trys motociklaiHonda“ ir lengvasis automobilis BMW.

Kaip lrytas.lt sužinojo Alytaus apskrities VPK, pirminiais duomenimis, automobilio BMW 21 metų vairuotojas stabdė, nes priešais važiavęs automobilis irgi pradėjo stabdyti. Tuo tarpu paskui BMW važiavę trys motociklininkai sustoti nespėjo ir trenkėsi į priekyje buvusią mašiną.

Lietuvos kelių policijos tarnyba pirmadienį pranešė, kad motociklininkai nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesilaikė reikiamo (saugaus) atstumo tarp važiuojančių transporto priemonių, todėl nesuvaldyti motociklai apvirto važiuojamojoje kelio dalyje.

Per avariją apgadintas BMW ir sužeisti 28 metų, 40 metų bei 38 metų motociklininkai. Vienam vėliau medicinos pagalba buvo suteikta avarijos vietoje, du nuvežti į ligoninę. Iš jų vienas vėliau paleistas gydytis į namus, o 38 metų vyras liko medikų globoje.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?