Vilniaus r. neblaivus vairuotojas nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į medžius: sužalota kartu važiavusi keleivė

Sekmadienį popiet Vilniaus r. neblaivaus ir teisės vairuoti neturinčio vyro valdomas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į kliūtį. Sužalota keleivė.

Sekmadienį popiet Vilniaus r. neblaivaus ir teisės vairuoti neturinčio vyro valdomas automobilis nuvažiavo nuo kelio.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Sekmadienį popiet Vilniaus r. neblaivaus ir teisės vairuoti neturinčio vyro valdomas automobilis nuvažiavo nuo kelio.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2021, 10:46 AM, atnaujinta Dec 13, 2021, 11:21 AM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, gruodžio 12 d. apie 13 val. 36 min. Vilniaus rajone, Nemėžio seniūnijoje, Didžiasalio kaime, automobilis „VW Passat“, vairuojamas neblaivaus (0,58 prom.) vyro (gimusio 1995 m.), neturinčio teisės vairuoti šios rūšies transporto priemones, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medžius.

Automobilio „VW Passat“ keleivė (gimusi 1996 m.) dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę, keleivė (gimusi 1995 m.), suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai.

Laimei, incidento metu nesusižeidė joks praeivis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.