Dar viena skaudi avarija – Zarasų rajone: sužeisti 3 žmonės, sumaitotame automobilyje – prispausta mergina

Šeštadienį, 17.13 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad kelyje Zarasai-Utena, ties Kamariškių kaimu (Zarasų r.) susidūrė du lengvieji automobiliai, tarp nukentėjusių yra prispausta moteris.

 Pirmąją Kalėdų dieną šalyje netrūko skaudžių avarijų. Viena iš jų įvyko Zarasų rajone. Nelaimės įtakos turėjo slidi, nenuvalyta kelio danga. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Pirmąją Kalėdų dieną šalyje netrūko skaudžių avarijų. Viena iš jų įvyko Zarasų rajone. Nelaimės įtakos turėjo slidi, nenuvalyta kelio danga. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2021, 6:53 PM, atnaujinta Dec 25, 2021, 7:20 PM

Į įvykio vietą išsiųstos Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Utenos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovai naujienų portalui lrytas.lt pasakojo, jog iš vieno automobilių ugniagesiai gelbėtojai ištraukė merginą ir perdavė medikams.

Be jos, buvo sužeisti dar du kitu automobiliu vykę žmonės. 

Avarijos priežastis aiškinasi policijos pareigūnai, pradėtas ikiteisminis tyrimas.  

Pirminiais duomenimis, ši avarija įvyko dėl slidžios kelio dangos – kaip kaip ir šeštadienį po vidurdienio Švenčionių rajone įvykęs 6 automobilių susidūrimas, kurio metu buvo sužeisti keturi žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.