Vilniuje maršrutinis autobusas prispaudė į jį norėjusio įlipti keleivio ranką ir pajudėjo: vyras paguldytas į ligoninę

Trečiadienį Vilniuje maršrutinis autobusas prispaudė bandžiusio įlipti į autobusą keleivio ranką. Dėl patirtų sužalojimų vyras paguldytas į ligoninę.

Vilniuje maršrutinis autobusas prispaudė į jį norėjusio įlipti keleivio ranką ir pajudėjo: vyras paguldytas į ligoninę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje maršrutinis autobusas prispaudė į jį norėjusio įlipti keleivio ranką ir pajudėjo: vyras paguldytas į ligoninę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2022, 9:11 AM

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, vasario 16 d. apie 20 val. 25 min. Vilniuje, Parko g., viešojo transporto stotelėje, maršrutinio autobuso „Isuzu“, vairuojamo vyro (gim. 1963 m.), durys prispaudė norėjusio įlipti į autobusą keleivio (gimusio 1959 m.) ranką.

Tuo metu autobusui pradėjus važiuoti, vyras griuvo ir susižalojo.

Nukentėjusysis dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Baudžiamajame kodekse numatoma, jog tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata yra baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.