Avarija Vilniuje: maršrutinis autobusas rėžėsi į lengvąjį automobilį

Ketvirtadienio rytą Vilniuje avarijos metu susidūrė maršrutinis autobusas ir lengvasis automobilis. Įvykio metu autobusas atsidūrė šalikelėje.

 Avarija Vilniuje: maršrutinis autobusas rėžėsi į lengvąjį automobilį.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/įvykio liudininko Vytauto B. nuotr.
 Avarija Vilniuje: maršrutinis autobusas rėžėsi į lengvąjį automobilį.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/įvykio liudininko Vytauto B. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2022, 11:30 AM

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, balandžio 7 d. apie 6 val. 46 min. buvo gautas pranešimas, jog Vilniuje esančioje Subačiaus gatvėje susidūrė maršrutinis autobusas ir lengvasis automobilis.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą, „Volvo“ vairuotoja (gimusi 1984 m.) pasakojo, jog autobuso vairuotoja (gimusi 1961 m.) atsitrenkė į jos automobilį.

Kaip lrytas.lt sužinojo ir Vilniaus apskrities VPK, maršrutinio autobuso vairuotoja važiuodama šalutiniu keliu nepraleido „Volvo“, kuriam turėjo suteikti pirmenybę. „Volvo“ vairuotoją važiuojančią pagrindiniu keliu kliudė maršrutinis autobusas, kuris avarijos metu atsidūrė šalikelėje.

Preliminaria informacija, maršrutinio autobuso vairuotoja tikėjosi, jog spės išvažiuoti iš šalutinio kelio ir išvengs eismo įvykio.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykio metu nukentėjusiųjų buvo išvengta.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.