Ministrę pirmininkę į Seimą vežęs BMW Vilniuje kliudė paspirtukininkę – prireikė medikų

Vilniaus policija aiškinasi aplinkybes incidento, kuomet Vadovybės apsaugos tarnybos automobilis BMW tiesiai Vyriausybei po langais kliudė paspirtukininkę.

Vyriausybei po langais Vadovybės apsaugos tarnybos BMW kliudė paspirtukininkę – prireikė medikų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vyriausybei po langais Vadovybės apsaugos tarnybos BMW kliudė paspirtukininkę – prireikė medikų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2022, 9:49 AM, atnaujinta Jul 7, 2022, 2:50 PM

Pranešimas apie avariją gautas apie 9 val. 09 min. Buvo pranešta, kad ties Gedimino pr. 11 automobilis BMW kliudė paspirtukininkę. Gedimino pr. 11 yra Lietuvos Respublikos Vyriausybės adresas.

Į įvykio vietą atvažiavus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad paspirtukininkę kliudė Vadovybės apsaugos tarnybos automobilis BMW 730. Paspirtuku važiavusiai moteriai prireikė medikų pagalbos.

Atvažiavę greitosios pagalbos medikai apžiūrėjo paspirtuku važiavusią merginą (gimusi 1997 m.), tačiau rimtų sužalojimų nenustatė.

Automobilio BMW vairuotojas (gim. 1974 m.) pareigūnams sakė, kad išvažinėjant iš kiemo į pagrindinį kelią jo važiavimo kryptį staiga kirto paspirtukininkė, kuri  atsitrenkė į automobilio ratą. Vyriausybinis kortežas nesustojo ir kaip suplanuota nuvežė, kaip teigia pareigūnai, ministrę į Seimą, tuomet BMW vairavęs VAT pareigūnas grįžo į įvykio vietą. 

Kalbant apie ministrę, greičiausiai, turima galvoje, kad vyriausybinis kortežas į Seimą vežė Ministrę pirmininkę Ingridą Šimonytę. Jos darbotvarkėje nurodoma, kad premjerė 9 val., maždaug tuo pat metu, kaip ir įvyko avarija, turėjo dalyvauti konferencijoje Seime, skirtoje Lietuvos ir JAV diplomatinių santykių šimtmečiui paminėti.

BMW vairuotojas policijai sakė, kad jokių pretenzijų paspirtukininkei neturi, kadangi automobilis nėra apgadintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.