Karo policija išgelbėjo pasiklydusią mergaitę: penkiametę magistralėje nuo nelaimės galėjo skirti tik vienas žingsnis

Trečiadienį Karo policijos kariai pastebėjo pavojingai magistrale einančią mažametę. Paaiškėjo, kad tai Trakų apylinkėse dingusi penkiametė.

Karo policija išgelbėjo pasiklydusią mergaitę: penkiametę magistralėje nuo nelaimės galėjo skirti tik vienas žingsnis.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Karo policija išgelbėjo pasiklydusią mergaitę: penkiametę magistralėje nuo nelaimės galėjo skirti tik vienas žingsnis.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2022, 12:26 PM

Rugpjūčio 24 d., Karo policijos kariai kaip įprastai pradėjo tarnybą su užduotimi vykdyti karinio transporto palydą.

Kaip praneša Lietuvos Kariuomenės Karo policija, tačiau įprasta diena tapo neįprasta, kuomet važiuojant maršrutu Vilnius – Kaunas, viduryje magistralinio kelio, kariai išvydo mažą mergaitę.

Kariai nieko nelaukę su įjungtais šviesos ir garso signalais sustojo kelyje neleisdami kitiems eismo dalyviams važiuoti ir taip sukelti nelaimę.

Kariai, įsisodinę vaiką į tarnybinį automobilį, susisiekė su policijos pareigūnais, tada ir paaiškėjo, jog tai yra Trakų apylinkėse dingusi 5 metų mergaitė.

Mažametė saugiai perduota mamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.