Švenčionių rajone traukinys suvažinėjo moterį, panaši nelaimė įvyko ir Kaišiadorių rajone

Švenčionių policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes nelaimės, kuomet traukinys suvažinėjo moterį. Tokį patį tyrimą pradėjo ir Kaišiadorių policija.

Švenčionių rajone traukinys suvažinėjo moterį, panaši nelaimė įvyko ir Kaišiadorių rajone.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Švenčionių rajone traukinys suvažinėjo moterį, panaši nelaimė įvyko ir Kaišiadorių rajone.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2022, 8:44 PM, atnaujinta Aug 26, 2022, 11:04 PM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, penktadienį apie 19 val. 38 min. gautas pranešimas apie tai, kad Švenčionių rajone, Magūnų seniūnijoje, tarp Pailgio ir Bezdonių geležinkelio stotelių, prie pervažos traukinys partrenkė ir mirtinai sužalojo moterį.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Viilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Vėliau Policijos departamentas pranešė, kad traukinys partrenkė 2000 m. gimusią merginą.

Partrenktas traukinio penktadienį žmogus žuvo ir Kaišiadorių rajone. Kaip pranešė BPC, apie 21 val. 07 min. gautas pranešimas apie tai, kad Kaišiadorių rajone, Rumšiškių seniūnijoje, Kertupio geležinkelio stotelėje traukinys partrenkė ir mirtinai sužalojo žmogų.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Policijos departamentas informavo, kad ir šiuo atveju žuvo moteris (gimusi 1949 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.