Vilniaus rajone susidūrė automobilis ir šiukšliavežė: 3 nukentėjusieji išgabenti į ligoninę, tarp jų – vaikas

Penktadienio rytą Vilniaus rajone susidūrus lengvajam automobiliui ir šiukšliavežei nukentėjo 3 žmonės, viena jų – mažametis.

Vilniaus rajone susidūrė automobilis ir šiukšliavežė: 3 nukentėjusieji išgabenti į ligoninę, tarp jų – vaikas.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/ Silvestr S. ir Lena U. nuotr./lrytas.lt koliažas.
Vilniaus rajone susidūrė automobilis ir šiukšliavežė: 3 nukentėjusieji išgabenti į ligoninę, tarp jų – vaikas.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/ Silvestr S. ir Lena U. nuotr./lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 8:52 AM, atnaujinta Sep 2, 2022, 10:41 AM

Apie 08 val. 16 min. buvo pranešta, kad Vilniaus rajone, Rudaminos seniūnijoje, Barkiškių kaime, susidūrė lengvasis automobilis ir šiukšliavežė.

Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, pirminiais duomenimis, avarijos metu susidūrė šiukšliavežė „Volvo“, vairuojama 1959 m. gimusio vyriškio, ir lengvasis automobilis „Škoda“, kurį vairavo 1988 m. gimęs vyras.

Turimais duomenimis, šiukšliaveže važiavo dar 2 vyrai, gimę 1959 m. ir 1978 m., o automobilyje „Škoda“ buvo šešerių metų mergaitė.

Kaip pareigūnams pasakojo šiukšliavežės vairuotojas, važiuodamas keliu ir sukdamas į kairę pusę, į Juodšilių kapinių aikštelę, vyras pajuto smūgį į kairįjį šiukšliavežės šoną.

Po smūgio „Volvo“ nuvažiavo nuo kelio ir atsidūrė šalikelėje.

Pareigūnams savo versiją apie įvykusį įvykį taip pat pateikė iš „Škoda“ vairuotojas. Vyras paaiškino, kad į „Volvo“ rėžėsi lenkdamas kitus automobilius. Manevro metu vairuotojas nepastebėjo šiukšlevėžės ir į ją atsitrenkė.

Pranešama, kad avarijos metu nukentėjo šiukšliavežės vairuotojas ir 1959 m. gimęs keleivis bei „Škoda“ važiavusi mažametė.

Visi 3 nukentėjusieji išvežti į ligoninę.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.