Kauno rajone kilus gaisrui lovoje apdegė moteris: medikai nukentėjusiąją išgabeno į ligoninę

Pirmadienio vėlų vakarą Kauno rajone kilusio gaisro metu nukentėjo moteris. Po nelaimės medikai nukentėjusiąją išgabeno į ligoninę.

Kauno rajone kilus gaisrui lovoje apdegė moteris: medikai nukentėjusiąją išgabeno į ligoninę.<br>V.Ščiavinsko asociastyvi nuotr.
Kauno rajone kilus gaisrui lovoje apdegė moteris: medikai nukentėjusiąją išgabeno į ligoninę.<br>V.Ščiavinsko asociastyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2022, 2:22 PM

Apie 21 val. 52 min. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) gavo pranešimą dėl Kauno rajone, Ringaudų seniūnijoje, Ringaudų kaime, Pilėnų gatvėje, kilusio gaisro. Pranešta, kad namo viduje dega moteris.

Turimais duomenimis, atvykus ugniagesiams gaisrą jau buvo užgesinę patys namo gyventojai. Pastatas, kuriame kilo gaisras – mūrinis, vieno aukšto, su mansarda, stogas dengtas skardos danga.

Kaip informuoja PAGD, pirmame namo aukšte esančiame kambaryje, lovoje, buvo rasta stipriai apdegusi moteris. Nukentėjusiąją ugniagesiai iškėlė iš lovos ir perdavė medikams. Dėl patirtų sužalojimų moteris išvežta į ligoninę.

Po įvykio ugniagesiai pro kambario langą išmetė apdegusį lovos čiužinį. Kilusios liepsnos apdegino lovą, aprūko ir pats kambarys.

Pranešama, kad dūmų detektorius buvo kambaryje ir suveikė, jį išgirdę kiti namo gyventojai pastebėjo gaisrą ir pranešė apie įvykusią nelaimę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.