Policininko automobilis Vilniuje partrenkė moterį su vaiku – skubiai prireikė medikų

Ketvirtadienio rytą Vilniuje automobilis partrenkė staiga į gatvę išbėgusią moterį su vaiku. Po nelaimės medikai abu nukentėjusiuosius išgabeno į ligoninę. Aiškėja, kad automobilį vairavo policininkas.

Vilnietė sužeista per avariją, kai ją einančią per gatvę su vaiku partrenkė policijos vairuojamas automobilis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilnietė sužeista per avariją, kai ją einančią per gatvę su vaiku partrenkė policijos vairuojamas automobilis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2022, 9:14 AM, atnaujinta Nov 25, 2022, 8:51 AM

Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, sostinėje nelaimė įvyko apie 6 val. 53 min S. Nėries gatvėje.

Buvo pranešta, kad prie įvažiavimo į kiemą automobilis „Škoda“ partrenkė ir sužeidė moterį, kuriai po nelaimės kraujuoja veidas. Pranešėjas kviesdamas pagalbą informavo, jog šalia moters yra ir vaikas.

Į įvykio vietą atvykusius pareigūnus pasitiko „Škoda“ vairuotojas, gimęs 1982 metais. Vyras paaiškino, kad važiuodamas S. Nėries gatve link P. Žadeikos gatvės partrenkė moterį, gimusią 1990 m., su vaiku (gim. 2017 m.), kurie staiga išbėgo į važiuojamąją kelio dalį už pėsčiųjų perėjos.

Atvykę medikai abu nukentėjusiuosius išgabeno į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas eismo įvykio metu buvo blaivus.

Penktadienio rytą Policijos departamentas pranešė, kad automobilį vairavo policijos pareigūnas.

Kaip rašoma policijos pranešime, lapkričio 24 d. apie 6 val. 53 min., Vilniuje, Salomėjos Neries g., nuosavas automobilis „Škoda Octavia“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Vilniaus apskrities VPK pareigūno (gim. 1982 m.), partrenkė per pėsčiųjų perėją einančią moterį (gimusi 1990 m.), kuri paguldyta į ligoninę ir nepilnametį (gim. 2017 m.), kuris, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.