Didelis gaisras naktį nusiaubė Joniškio įmonę – gaisrą gesino gausios pajėgos

Gausios ugniagesių pajėgos naktį iš pirmadienio į antrdienį malšino gaisrą, kilusį vienoje iš įmonių Joniškyje. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Gaisras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Gaisras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2023, 10:35 AM, atnaujinta Jan 24, 2023, 10:44 AM

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad pranešimas apie gaisrą Joniškyje, V.Kudirkos g. įsikūrusioje įmone sausio 23 d. gautas apie 23 val. 11 min. Buvo pranešta, kad dega pramonės perdirbimo įmonės pastatas.

Į gaisro vietą nusiųstos itin gausios gelbėtojų pajėgos. PAGD pranešė, kad incidento likvidavimui buvo pasitelkta net 10 gaisrinių automobilių.

Atvykus ugniagesiams, iš pastato stogo veržėsi dūmai, žmonės buvo išėję.

Pasak gelbėtojų, gaisras kilo sublokuotų mūrinių dviejų aukštų pastatų komplekse, kurį sudaro rūkyklų patalpos, sandėlis ir administracinis pastatas.

Gaisro metu išdegė dvi rūkyklos, 40 kvadratinių metrų plote perdegė medinė perdanga. Gesinant gaisrą nuardyta 100 kvadratinių metrų pastato stogo dangos ir 10 kvadratinių metrų administracinio pastato išorinio sienos apšiltinimo. Sandėlio pastogėje taip pat apdegė 30 kvadratinių metrų polietileno plėvelė.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.