Vilniuje 12-metis pateko po automobilio ratais: jį išvaduoti padėjo ugniagesiai

Trečiadienio rytą Vilniuje automobilis partrenkė 12 metų berniuką. Nelaimės metu vaikas pateko po jį partrenkusio automobilio ratais.

Vilniuje automobilio partrenktas 12-metis atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje automobilio partrenktas 12-metis atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2023, 4:45 PM

Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, pranešimas apie nelaimę Vilniuje, Švitrigailos gatvėje, gautas apie 8 val. 44 min.

Pranešta, jog gatvėje „Volkswagen“ automobilis, vairuojamas 1957 m. gimusios moters, partrenkė 2011 metais gimusį vaiką. Po susidūrimo 12-metis pateko po automobilio ratais ir buvo prispaustas.

Įvykio vietą atvykus pareigūnams, berniukas gulėjo ant važiuojamosios kelio dalies ir jo kojas buvo prispaudęs galinis automobilio ratas.

Nukentėjusįjį vaiką ugniagesiams pavyko išvaduoti ir jis iškart buvo perduotas medikams. Berniukui medikai nustatė lūžius ir jį paguldė į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kuomet berniukas išlipęs iš mamos automobilio bandė kirsti gatvę. Kaip pareigūnams pasakojo „Volkswagen“ vairuotoja, berniukas važiuojamąją kelio dalį kirto už pėsčiųjų perėjos ir staiga atsitrenkė į automobilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.