Mirė šiemet gimdžiusios 13-metės sūnelis – kūnas rastas lovytėje

Panevėžio rajone rastas šiemet gimusio kūdikio kūnas. Greitosios pagalbos medikai naujagimiui padėti jau niekuo nebegalėjo.

 Panevėžio r. mirė kūdikis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Panevėžio r. mirė kūdikis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2023, 7:31 AM, atnaujinta Jun 13, 2023, 9:00 AM

Apie nelaimę informavo Policijos departamentas. Kaip rašoma policijos pranešime, birželio 12 d. apie 9 val. Panevėžio r., namuose, rastas mirusio berniuko (gim. 2023 m.) kūnas.

Pirminiais duomenis, vaiko mama yra nepilnametė, gyvenusi pas globėjus. Jos istoriją šį balandį visai Lietuvai TV3 televizijos eteryje pasakojo jos pačios tėvai.

Pasak mergaitės tėvų, jie tiksliai net nežinojo, kas kūdikio tėvas, tačiau įtarė kitos dukters vyrą. Pati vaiką pagimdžiusi 13-metė apie vaiko tėvą irgi niekada nekalbėjo, prasitarė tik užsienyje gyvenančiai seseriai. 

Berniuką pagimdžiusi nepilnametė pas tėvus iš ligoninės nevažiavo, iškeliavo į globėjų namus. Mergaitės tėvams socialinės tarnybos yra uždraudusios auginti ir kitus du nepilnamečius vaikus. Iš viso sutuoktiniai yra susilaukę net 10 vaikų.

Policija smurtinės kūdikio mirties kol neįtaria. Tikslią vaiko mirties priežastį turi nustatyti teismo medicinos ekspertai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas