Raseinių rajone gesinant užsiliepsnojusį angarą, trys ugniagesiai patyrė šilumos smūgį

Raseinių rajone sekmadienį užsiliepsnojo angaras, gesinant jų, trys ugniagesiai patyrė šilumos smūgį, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Gaisras angare.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Gaisras angare.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2023, 1:56 PM

PAGD duomenimis, 11 val. 59 min. gautas pranešimas, kas Stonų kaime, Molynės gatvėje, dega angaras. Ugniagesiams gelbėtojams atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad dega skardinis angaras skardinis, viduje įrengta ofiso patalpa ir džiovykla, kurioje buvo džiovinamos beržinės lentos. Gaisro metu nudegė dalis stogo, stalių įranga ir įrenginiai, buhalteriniai dokumentai.

Gaisrą, įvertinus tai, kad patekimas į angaro vidų dėl aukštos temperatūros neįmanomas, nutarta gesinti iš keltuvo, per stogą. Likviduojant gaisrą, dirbo du įmonės autokrautuvai.

Anot PAGD, ugniagesiams vykdant gaisro gesinimo darbus, buvo organizuojamas poilsio laikas bei maitinimas ir geriamas vanduo. Trys ugniagesiai, PAGD duomenimis, patyrė šilumos smūgį, tačiau po medikų apžiūros tęsė gesinimo darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.