Antradienis šalies keliuose: užregistruoti 54 eismo įvykiai, nukentėjo 10 žmonių

Rugsėjo 26 d., antradienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 54 eismo įvykiai.

Avarija.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Avarija.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos kelių policijos tarnyba

Sep 27, 2023, 2:02 PM

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT), dėl neblaivaus vairuotojo kaltės – 1 (Vilniuje). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais atvejų – 10 (Kaune, Vilniuje ir Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Pasvalio, Prienų, Šiaulių, Telšių, Utenos rajonuose). Susidūrimai įvyko su briedžiu, elniais (2), lape, stirnomis.

Pirminiais duomenimis, 10 žmonių nukentėjo 8 eismo įvykiuose. Visi – transporto priemonių susidūrimai. Į įvykius pateko elektrinių paspirtukų, motociklų, elektrinio triračio vairuotojai. Viename iš įvykių nukentėjo 3 asmenys. Miestuose – 6 įvykiai (Vilniuje – 3, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje).

Apie 12.25 val. Molėtų rajone, magistraliniame kelyje A14 Vilnius–Utena, automobilis „Toyota Avensis“, sukdamas į kairę, nepraleido iš paskos važiavusio ir jį lenkusio automobilio „Volvo XC90“, vairuojamo 46 metų vyro. Per susidūrimą nukentėjo „Toyotos“ 81 metų vairuotojas ir 79-erių bei 80 metų keleivės (visi paguldyti į ligoninę).

Apie 14.26 val. Panevėžyje, Velžio kelyje, automobilis „Honda Civic 5DR“, vairuojamas 53 metų vyro, sukdamas į kairę, susidūrė su į priešpriešinio eismo juostą įvažiavusiu greitosios medicinos pagalbos automobiliu „Renault Master“ (su įjungtais mėlynais švyturėliais ir specialiaisiais garso signalais), vairuojamu 33 metų vyro. Sužeista 26 metų medicinos darbuotoja. Greitosios medicinos pagalbos automobiliu vežtas 83 metų pacientas, pirminiais duomenimis, nenukentėjo.

Apie 16 val. Vilniuje, Algimanto Nasvyčio ir Vytauto Nasvyčio gatvių sankryžoje, elektriniu paspirtuku per dviračių pervažą važiavusį 64 metų vyrą kliudė automobilis „Mazda“, vairuojamas 30 metų moters.

Apie 16.31 val. Vilniuje, Apkasų ir Minties gatvių sankryžoje, automobilis „Nissan Note“, vairuojamas 58 metų moters, sukdamas į dešinę, nepraleido dviračių pervaža, degant žaliam šviesoforo signalui, važiavusio elektrinio paspirtuko. Per susidūrimą nukentėjo jį vairavusi 40 metų moteris.

Apie 17.09 val. Vilkaviškio rajone, Pilviškių miestelyje, į kairę sukusį elektrinį triratį kliudė krovininis automobilis „Scania R 480“, vairuojamas 53 metų vyro. Nukentėjo pirmosios transporto priemonės 78-erių vairuotojas.

Apie 17.20 val. Kaune, Savanorių prospekte, dėl susidariusios avarinės situacijos motociklas „Kawasaki“ keitė važiavimo kryptį ir atsitrenkė į priekyje (spūstyje) stovėjusį automobilį „Toyota Corolla“, vairuojamą 28 metų vyro. Nukentėjo motociklo 22 metų vairuotoja.

Apie 19 val. Šiauliuose, Tilžės gatvėje, 27 metų moters vairuojamas automobilis „Audi A3“ atsitrenkė į priekyje važiavusio automobilio „Renault Mégane Scénic“ galą, nukentėjo šio automobilio 44 metų vairuotoja.

Apie 20.48 val. Vilniuje, Geležinio Vilko gatvės vingyje, motociklo „Honda“ 26 metų vairuotojas, vengdamas susidūrimo su priekyje važiavusiu automobiliu, pasuko į dešinę ir susidūrė su pirmąja eismo juosta važiavusiu automobiliu „Tesla“, kurį vairavo 39 metų vyras. Nukentėjo motociklo vairuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.