Pasieniečių išsigandęs BMW X5 vairuotojas sprukdamas nuskriejo nuo kelio – vertėsi 4 kartus, mašinoje rasta cigarečių Vairuotoją vadavo ugniagesiai

Vienas žmogus buvo sužalotas trečiadienio rytą Vilniaus rajone nuo kelio nuvažiavus ir apsivertus automobiliui BMW X5. Jauną vyrą vadavo ugniagesiai.  Aiškėja, kad automobilis apsivertė, kai vairuotojas pamatęs pasieniečius bandė išvengti susitikimo su jais. Po avarijos sudaužytame automobilyje rasta viena dėžė kontrabandinių cigarečių.

 Avarijos vietoje.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Avarijos vietoje.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Avarijos vietoje.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Avarijos vietoje.<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 8, 2023, 9:22 AM, atnaujinta Nov 8, 2023, 1:32 PM

Avariją Lavoriškių kaime, Versmės g. įvyko dar prieš 8 val. Buvo pranešta, kad nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis BMW X5, vienas žmogus prispaustas.

Informaciją netrukus patvirtino ir pasieniečių patrulis, įvykio vietą privažiavęs iš karto po avarijos. Tad prie apsivertusio automobilio nusiųsti ugniagesiai, policijos patruliai ir medikai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente lrytas.lt sužinojo, kad atvykus ugniagesiams vienas žmogus buvo prispaustas. Jį gelbėtojai išvadavo ir perdavė medikams.

Policijos duomenimis, automobilis apsivertė jaunam vairuotojui (gim. 1999 m.) pastebėjus pasieniečius ir bandant išvengti susitikimo su jais. Jaunas vyras buvo blaivus, tačiau su savimi neturėjo jokių dokumentų. Nustatyta, kad jis vairavo ne savo automobilį.

Greitosios pagalbos medikai vyriškį išvežė į ligoninę.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Giedrius Mišutis patvirtino, kad BMW X5 nuo kelio nuskriejo ir apsivertė vairuotojui išsigandus pasieniečių patrulių. Pasienio ruože, kelyje Buivydžiai-Lavoriškės, iki Lavoriškių likus 1 km, pastebėjęs pasieniečių visureigį, BMW vairuotojas paspaudė greičio pedalą, tačiau kelio vingyje nesuvaldė automobilio ir nuskriejęs nuo kelio vertėsi ne mažiau keturių kartų.

Kai pasieniečiai privažiavo prie apsivertusio automobilio, čia jau buvo sustoję kiti pravažiuojantys vairuotojai. 

Pareigūnai apsivertusiame automobilyje rado vieną dėžę baltarusiškų kontrabandinių cigarečių. Jos, matyt, ir buvo priežastis, dėl kurios vairuotojas bandė išvengti susitikimo su pasieniečiais.

Valstybės sienos apsaugos tarnyboje dėl rastų cigarečių pradėta administracinė teisena, BMW vairuotojui gresia bauda.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.