Kaktomuša Vilniaus r.: sužeisti du žmonės, vienam automobiliui iškrito variklis

Du žmonės buvo sužaloti ankstų šeštadienio rytą Vilniaus rajone susidūrus dviem lengviesiems automobiliams. Susidūrimas buvo toks stiprus, kad vienam automobiliui nuo smūgio net iškrito variklis.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2023, 11:22 AM, atnaujinta Dec 30, 2023, 11:58 AM

Pranešimas apie avariją kelyje Vilnius-Šalčininkai šeštadienį gautas apie 4 val. 34 min. Buvo pranešta, kad Marijampolio seniūnijoje, ties Pamarazių kaimu (tai jau ties Vilniaus rajono ir Šalčininkų rajono riba) susidūrė du automobiliai, yra nukentėjusių, skubiai reikia medikų pagalbos.

Į avarijos vietą nuskubėjo visos Vilniaus operatyvinės tarnybos – policijos patruliai, ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai.

Ugniagesiai supjaustė automobilius ir išlaisvino užspaustus žmones. Greitosios pagalbos medikai abu nukentėjusius išvežė į ligoninę. Pirminiais duomenimis, vieno nukentėjusiojo būklė yra kritinė.

Avarijos vietoje paaiškėjo, kad nedideliame kelio vingyje automobiliai „Ford Kuga“ ir „Opel Meriva“ susidūrė kaktomuša. Nuo smūgio abu automobiliai nuskriejo į griovius skirtingose kelio pusėse.

Smūgis buvo toks stiprus, kad nuo jo išlėkė net automobilio „Ford“ variklis. Automobilis atsidūrė griovyje, o jo variklis liko ant kelio.

Automobilį „Opel“ vairavo vyras (gim. 1998 m.), o „Ford“ – moteris (gimusi 1968 m.). Po avarijos abu vairuotojai prarado sąmonę. 

Daugiau žmonių automobiliuose nebuvo. Kuri mašina išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, aiškinasi policija.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.