Šiurpi moldavo mirtis Vilniuje: kūnas rastas apleistame name su į skruostą įsmeigtu švirkštu

Apleistame name Vilniuje ketvirtadienį rastas Moldavijos piliečio kūnas su kol kas neaiškios kilmės smurto žymėmis. Vyro kairiame skruoste styrojo įsmeigtas švirkštas.

 Neaiškiomis aplinkybėmis Vilniuje mirė Moldavijos pilietis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Neaiškiomis aplinkybėmis Vilniuje mirė Moldavijos pilietis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-05 10:44

Pranešimas apie Darbininkų g. esančiame apleistame name aptiktą vyro lavoną, Vilniaus policiją sausio 4 d. pasiekė apie 8 val. 30 min.

Atvykę pareigūnai kūną apžiūrėjo ir ant jo aptiko smurto žymių - kraujosrūvų veide, pažastyse. Kairiame vyro skruoste styrojo įsmeigtas švirkštas.

Apie įvykį informavęs Policijos departamentas skelbia, kad maždaug 40 metų amžiaus mirusio vyro tapatybė nenustatyta. Tačiau lrytas.lt žiniomis, tyrėjai jau išsiaiškino, kad tai yra 1975 m. gimusio Moldavijos piliečio palaikai.

Nepaisnat ant kūno aptiktų smurto žymių, policija nusikaltimo kol kas neįtaria. Tyrimas pradėtas mirties priežasčiai nustatyti. dabar tik teismo medicinos ekspertai galės atsakyti į klausimus, kaip ant užsieniečio kūno galėjo atsirasti smurto žymės ar jis pats galėjo įsismeigti švirkštą į skruostą ir kokia tiksli vyriškio mirties priežastis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.