Žinia apie gaisrą Kėdainių r. sukėlė ugniagesius, pareigūnus ir medikus ant kojų: atskubėjus – netikėta atomazga

Penktadienio vakarą gausios specialiųjų tarnybų pajėgos ant kojų buvo sukeltos visiškai be reikalo – pranešimas apie degantį namą nepasitvirtino, o ir namuose buvęs šeimininkas neįsileido gelbėtojų į vidų, bendravo tik per langą ir atsisakė bet kokios pagalbos.

Atskubėję ugniagesiai atliko žvalgybą. Name buvo matyti kūrenama krosnis ir miegantis žmogus. Pagalbos tarnybų vyras neįsileido, tad buvo iškviesta policija. <br>Įvykio liudininkų nuotr.
Atskubėję ugniagesiai atliko žvalgybą. Name buvo matyti kūrenama krosnis ir miegantis žmogus. Pagalbos tarnybų vyras neįsileido, tad buvo iškviesta policija. <br>Įvykio liudininkų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas

Jan 15, 2024, 11:38 AM

Bendrajame pagalbos centre pranešimas apie tai, kad Kėdainių rajono Pernaravos seniūnijos Paaluonio kaimo Kaštonų gatvėje galimai dega namas, gautas 20 val. 48 min.

Į įvykio vietą pasiųsta Kėdainių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba ir Rugėnų ugniagesių komanda, Raseinių priešgaisrinės saugos tarnybos Ariogalos ugniagesių komanda, Greitosios medicinos pagalbos tarnybos medikai.

Atskubėję ugniagesiai atliko žvalgybą. Name buvo matyti kūrenama krosnis ir miegantis žmogus. Pagalbos tarnybų vyras neįsileido, tad buvo iškviesta policija.

„Atvykus per langą buvo matyti kūrenamas židinys, šalia židinio sukrautos malkos ir briketai. Viduje buvo matyti miegantis žmogus, pabeldus jis durų neatidarė.

Atvykus policijai jis bendravo pro langą, teigė, kad jokios pagalbos jam nereikia ir tarnybų į vidų neįsileido“, – apie įvykį informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.