Rangovai atsisako Valstybinių miškų urėdijos siūlomų darbų

Rangovai atsisako Valstybinių miškų urėdijos siūlomų darbų, kol nebus peržiūrėtos sąlygos – jų netenkina urėdijos siūlomi darbų įkainiai, o tai lėmė, kad žlugo konkursai maždaug pusei 2019 metų suplanuotų darbų, rašo „Verslo žinios“.

Šiuo metu urėdija už kirtimo darbus siūlo mokėti nuo 6,3 euro už kubinį metrą. Rangovai imtųsi miško ruošos, jei įkainiai prasidėtų nuo 7-7,5 euro.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šiuo metu urėdija už kirtimo darbus siūlo mokėti nuo 6,3 euro už kubinį metrą. Rangovai imtųsi miško ruošos, jei įkainiai prasidėtų nuo 7-7,5 euro.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-22 13:04, atnaujinta 2019-01-22 13:05

Urėdija tikina, kad bus skelbiami nauji konkursai, tačiau jei sąlygos nesikeis, rangovai juose dalyvauti nežada, o jei reikės, neatmeta ir streiko galimybės.

Kol kas neatsižvelgta į rangovų prašymus pagrįsti ir peržiūrėti numatytas 1 tūkst. eurų siekiančias baudas už padarytus pažeidimus atliekant miško kirtimo darbus. Be to, kol kas neaišku, ar urėdija eis į kompromisus dėl darbų įkainių.

Šiuo metu urėdija už kirtimo darbus siūlo mokėti nuo 6,3 euro už kubinį metrą. Rangovai imtųsi miško ruošos, jei įkainiai prasidėtų nuo 7-7,5 euro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.