„Ekoagros“ vadovas iš pareigų pats trauktis neketina

Žemės ūkio ministrui pasiūlius ekologiškų žemės ūkio produktų sertifikavimo įmonės „Ekoagros“ vadovui Gintautui Labanauskui pačiam atsistatydinti, šis dar kartą pakartojo trauktis neketinantis.

„Mano sprendimo pusę metų ministras reguliariai klausinėja, ar neapsigalvojau. Aš niekada neapsigalvosiu“, – teigė G. Labanauskas.<br>A.Srėbalienės nuotr.
„Mano sprendimo pusę metų ministras reguliariai klausinėja, ar neapsigalvojau. Aš niekada neapsigalvosiu“, – teigė G. Labanauskas.<br>A.Srėbalienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2019, 10:50 AM, atnaujinta Jan 31, 2019, 10:52 AM

„Mano sprendimo pusę metų ministras reguliariai klausinėja, ar neapsigalvojau. Aš niekada neapsigalvosiu“, – BNS teigė G. Labanauskas.

„Jeigu aš nebūsiu šitos įstaigos vadovu, vistiek aš Lietuvos pilietis, iš čia niekur emigruot nesiruošiu ir visas negeroves trauksiu į viršų, šitoj vietoj ponui Surpliui maldos nepadės, aš vistiek tuos visus jo abejotinus darbelius trauksiu į paviršių“, – pridūrė jis.

Apsispręsti dėl pasitraukimo iš pareigų G. Labanauskas turėjo iki trečiadienio. Anot ministro Giedriaus Surplio, jei jis nesitrauks pats, bus atleistas.

G. Surplys teigia dėl „Ekoagros“ vadovo veiklos nuolat gaudavęs skundų, o jo kalbas apie galimą korupciją ministerijoje vadina „nešvaria savigynos akcija“.

G. Labanauskas sako, kad ekologinėje gamyboje galėjo būti sudaromos prielaidos naudoti chemikalus, dėl ko Lietuvos ekologinė produkcija praranda pasitikėjimą.

Tuometinio ministro Broniaus Markausko įsakymu G. Labanauskasvadovauja „Ekoagros“ nuo 2018-ųjų gegužės 2 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.