Kelios dešimtys kandidatų pretenduoja į ŽŪM darbo vietas Kaune

Jau nuo balandžio pradžios Kaune pradės veikti „veidrodinė“ Žemės ūkio ministerija (ŽŪM). Norą dirbti šiame padalinyje jau pareiškė 36 kandidatai.

ŽŪM kviečia visus suinteresuotus asmenis ir toliau aktyviai dalyvauti skelbiamuose konkursuose darbui Kaune.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
ŽŪM kviečia visus suinteresuotus asmenis ir toliau aktyviai dalyvauti skelbiamuose konkursuose darbui Kaune.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2019, 12:03 PM, atnaujinta Feb 11, 2019, 12:06 PM

Ministerijos Vilniuje funkcijas dubliuojančiame Kauno padalinyje dirbs kauniečiai, šiuo metu važinėjantys dirbti į ŽŪM ar kitas ministerijas sostinėje, taip pat – žmonės iš Kauno regiono, kurie nori dirbti ministerijoje.

Iš viso buvo paskelbta 17 atrankų konkursų. Dalis jų jau baigėsi, į kitas pareigybes dar tebevyksta dokumentų priėmimas, netrukus bus skelbiami ir nauji konkursai.

Priimamų darbuotojų pareigybių aprašymuose nurodyta, kad jų darbo vieta yra Kaune.

Galiojančius darbo skelbimus galima rasti Valstybės tarnybos departamento tinklapyje čia ir ŽŪM tinklapyje čia.

ŽŪM kviečia visus suinteresuotus asmenis ir toliau aktyviai dalyvauti skelbiamuose konkursuose darbui Kaune.

I. Kanto gatvėje Kaune įsikursianti ir veiklos tęstinumą užtikrinsianti „veidrodinė“ ministerija dirbs tol, kol šiame mieste, išnuomojus naujas patalpas, bus įkurdinta visa ŽŪM.

Numatyta, kad 2020 m. pirmąjį ketvirtį nuomojamose patalpose Kaune įsikurs Žemės ūkio ministerija ir dvi jai pavaldžios institucijos – Nacionalinė žemės tarnyba ir Nacionalinė mokėjimo agentūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.