Išrinktas naujas Lietuvos paukštininkystės asociacijos direktorius

Lietuvos paukštininkystės asociacija turi naują direktorių. Juo tapo Gytis Kauzonas, išrinktas vienbalsiu asociacijos tarybos narių sprendimu. Naujasis Lietuvos paukštininkystės asociacijos vadovas pareigas eiti pradės nuo 2022 m. birželio 1 d. Jis pakeis ilgus metus paukštininkystės asociacijos prezidento pareigas ėjusį Vytautą Tėvelį.

Lietuvos paukštininkystės asociacija turi naują direktorių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lietuvos paukštininkystės asociacija turi naują direktorių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-31 15:41, atnaujinta 2022-05-31 15:44

„Mano, kaip naujojo asociacijos direktoriaus tikslas yra atstovauti viso Lietuvos paukštininkystės sektoriaus poreikius ir interesus. Sieksiu, kad Lietuvos paukštininkų, kiaušinių ir mėsos gamintojų balsas būtų išgirstas ir atlieptas“, – teigė naujasis Lietuvos paukštininkystės asociacijos direktorius G.Kauzonas.

Ilgametę patirtį turintis G.Kauzonas pastaruosius 15 metų dirbo perdirbamosios žemės ūkio ir maisto pramonės įmonėse, prekybos srityje. Lietuvos paukštininkystės asociacijos vadovą renka asociacijos taryba, kurią sudaro 7 asociacijos nariai.

„Visos asociacijos vardu noriu padėkoti Vytautui Tėveliui už ilgametį ir profesionalų darbą Lietuvos paukštininkystės labui. Tikimės, kad naujai išrinktas asociacijos vadovas ryžtingai atstovaus Lietuvos paukštininkų balsą, aktyviai ieškos būdų ir sprendimų, kaip pagerinti šiuo metu nelengvą kiaušinių ir mėsos augintojų situaciją“, – sakė asociacijos narių tarybos pirmininku paskirtas Andrius Pranckevičius.

Jau daugiau kaip 30 metų veikiančios Lietuvos paukštininkystės asociacijos pagrindiniai tikslai yra saugoti ir ginti asociacijos narių teises, komercines funkcijas ir profesinius interesus, stiprinti bendradarbiavimą, identifikuoti sektoriaus problemas ir rasti jų sprendimo būdus, atstovauti asociaciją bei jos interesus nacionaliniu ir ES lygmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.