S.Berlusconi nepilnametei marokietei mokėjo už seksą

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi, teismo įsitikinimu,

Daugiau nuotraukų (1)

DPA, ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 21, 2013, 6:04 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:48 AM

Milano teismas ketvirtadienį paskelbė pagrindimą nuosprendžio, kuriuo remiantis, S.Berlusconi birželį dėl piktnaudžiavimo valdžia ir lytinių santykių su nepilnamete marokiete Karima El Marough, dar žinoma kaip Ruby, buvo nuteistas septynerius metus kalėti. Jam taip pat buvo uždrausta užimti valstybinius postus.

Teismas teigė įrodęs, kad S.Berlusconi už pinigus mylėjosi su tada 17-mete naktinio klubo šokėja, nors tiksliai žinojo, kad ji yra nepilnametė. „S.Berlusconi buvo jaunų moterų nežabotų performansų, kurie žinomi kaip „Bunga Bunga“, režisierius“, - rašė teisėjai nuosprendyje.

Ruby iš S.Berlusconi už vieną intymų pasimatymą gaudavo apie 3000 eurų. 77 metų politikas patvirtino pervedęs merginai maždaug 57 000 eurų. Savo dosnumą jis grindė tuo, kad Ruby norėjo atidaryti grožio saloną.

Anot teisėjų, S.Berlusconi piktnaudžiavo valdžia, kai 2010 metų pavasarį davė nurodymą paleisti dėl vagystės sulaikytą Ruby. Jis pats tikino manęs, kad marokietė yra tuometinio Egipto prezidento Hosni Mubarako giminaitė ir norėjęs išvengti tarptautinės diplomatinės painiavos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas