Gražiausios Lenkijos merginos - milijardierių lovose

Specialiai „Lietuvos rytui”, Varšuva

Lenkijoje vis dažniau klausiama, ar modelio karjerą pradedančios lenkės netaps turtingų šeichų meilužėmis.<br>R. Butrimas
Lenkijoje vis dažniau klausiama, ar modelio karjerą pradedančios lenkės netaps turtingų šeichų meilužėmis.<br>R. Butrimas
Daugiau nuotraukų (1)

Eldoradas Butrimas

Jan 18, 2013, 8:41 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:30 PM

Vroclavo policija atskleidė sąvadautojų gaują, išsiuntusią per šimtą Lenkijos modelių bei gražuolių konkursų dalyvių tenkinti rusų milijardierių ir arabų šeichų seksualinių fantazijų.

Netrukus prasidėsiantis šešių sąvadautojų teismas gali sukelti galvos skausmą ne tik arabams, bet ir vienam turtingiausių Rusijos žmonių – Londono „Chelsea” futbolo klubo savininkui Romanui Abramovičiui.

Mat viena merginų tardytojams prisipažino, jog prabangioje jachtoje Kanų kurorte Prancūzijoje surengtoje orgijoje dalyvavo ir šis milijardierius.

Per tardymą paaiškėjo, jog vasarą Lenkijos gražuolės dažniausiai buvo vežamos į tokias orgijas Kanuose ar Maljorkos kurortuose Ispanijoje, o žiemą – į turtuolių mėgstamus garsius Prancūzijos slidinėjimo kurortus.

Agentūros savininkių veikla

Tardytojai išsiaiškino, jog modelių sekso verslui vadovavo buvusi konkurso „Miss Polonia” finalininkė Emilia M., užmezgusi asmeninius ryšius su turtingais vyriškiais.

Emiliai M. tokiu būdu pinigų uždirbti norinčių gražuolių padėjo ieškoti keli buvę modeliai bei vienos modelių firmų savininkės – motina ir duktė Danuta B. bei Joanna B.

Penkios iš šešių sąvadautojų savo kaltę pripažino ir prašo jas teisti lygtinai, nes esą seksu niekas nevertė užsiimti ir nieko nepardavė į viešnamių vergiją.

Modelių bendrovės savininkė Joanna B., garsaus roko muzikanto duktė, teisinosi tokio amato griebtis nusprendusi dėl finansinės krizės, kai firmai iškilo bankroto grėsmė.

Siekdama gauti papildomų pajamų Joanna B. ėmė kalbinti savo modelių firmos merginas sutikti linksmintis už pinigus su Lenkijos verslininkais, už tai ji gaudavo tarpininkavimo mokestį.

Į užsienį gražuoles ėmė siųsti supratusį, jog taip gali uždirbti nepalyginti daugiau.

Tūkstančiai – už linksminimą

Ir modeliams, ir sąvadautojoms labiausiai patiko viešnagė pas vienos arabų valstybės valdovo brolį šeichą, prisistačiusi kunigaikščio Santo vardu.

Šeichas užsisakydavo vienu metu keliolika lenkių, kurioms sudarydavo puikias sąlygas ilsėtis itin prabangiuose kurortuose, taip pat sumokėdavo už visas jų užgaidas.

Be to, šeichas merginoms mokėjo dienpinigius net jei jos nesutikdavo su juo permiegoti.

Vien už linksminimą ir dalyvavimą šokiuose su arabo draugais šeichas modeliams sumokėdavo po 250 eurų per parą, o sutikusioms lankytis jo miegamajame – dvigubai daugiau ir pirkdavo brangias dovanas.

„Neįsivaizdavau, jog už nieko neveikimą galima uždirbti tokią krūvą pinigų”, – tardytojams pareiškė viena gražuolė, iš šeicho gavusi dešimties tūkstančių eurų čekį.

Rekordininkė iš šeicho gavo šimto tūkstančių eurų atlygį, o sąvadautoja Emilia M. per tą laiką pasipelnė dar daugiau.

Parsiduoti sutinka nedaugelis

Tardytojai žiniasklaidai prasitarė, jog dalis merginų jau gailisi savo poelgio ir teigia suklydusios dėl naivumo ir jaunatviško nepatyrimo.

Turtuoliai rusai bei arabai pageidavo vien jaunų merginų, tad dauguma vyko vos sulaukusios aštuoniolikos metų.

Su prekyba moterimis kovojančios tarptautinės organizacijos „La Strada” ekspertė Irena David-Olczyk pareiškė, jog apie modelių karjerą svajojančios merginos dažnai patiria seksualinių gundymų.

Mat gražuolės visada pritraukia didesnį vyrų dėmesį, o dalis turtuolių jų suviliojimą laiko savotišku prestižo reikalu. Anot I. David-Olczyk, dalis merginų viliasi, jog permiegodamos su įtakingais vyriškiais jos gali pagreitinti savo karjerą modelių pasaulyje.

Kitos jų nebetiki karjeros sėkme ir naudojasi galimybe užsidirbti pinigų.

„La Strados” apklausos liudija, jog savo kūną pardavinėja nedidelė dalis modelių, o tokio apsisprendimo priežastys yra labai individualios, nes kartais prostitutėmis tampa net iš turtingų šeimų kilusios merginos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.