Hjustono studentų miestelyje aidėjo šūviai, 3 sužeisti (atnaujinta, video)

Diskutuojant dėl griežtesnės ginklų kontrolės JAV toliau aidi šūviai. Antradienį, Hjustone (Teksaso valstijoje), „Lone Star“ koledžo studentų miestelyje, vėl įvyko šaudynės, per kurias trys žmonės buvo sužeisti.

Daugiau nuotraukų (1)

CNN, BBC ir lrytas.lt inf.

Jan 22, 2013, 10:32 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:12 AM

BBC praneša, kad du žmonės ėmė šaudyti koledžo studentų miestelyje. Vienas šaulys pašautas, kitas - pabėgo, jo ieškoma. Pabėgęs įtariamasis yra tamsiaodis.

BBC praneša, kad per incidentą sužeisti trys žmonės. Koledžo atstovas Jedas Youngas CNN teigė, kad tarp sužeistųjų - du studentai. Jis teigė, kad vienas įtariamasis yra sužeistas ir suimtas, o kito tebeieško policijos pareigūnai.

Pareigūnai informuoja, kad padėtis kontroliuojama.

Studentų miestelyje atvykę gausios policijos pareigūnų ir medikų pajėgos.

Vietinė televizija pranešė, kad policijos pareigūnai šukuoja miškingas apylinkes ieškodami vieno įtariamojo. Šiam pavyko pasprukti iš studentų miestelio.

Koledžas yra 32 kilometrai nuo Hjustono. Per šaudynes koledže buvo daugiau nei 10 tūkst. studentų. Visi jie buvo evakuoti, o mokymo įstaiga uždaryta.

„Aš tikiuosi, kad visiems mano draugams viskas gerai“, - sakė koledžo studentė Amanda Vasquez. Ji šūvius išgirdo per anglų kalbos pamoką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.