Liudininkės nufilmavo policijos reidą į trijų moterų pagrobėjo namus (video)

Liudininkės mobiliuoju telefonu nufilmavo policijos reidą į Klivlando maniako namus, kuriuose dešimt metų buvo kalinamos trys pagrobtos moterys. Vaizdo įraše, kurį nufilmavo Jasmina Baldrich kartu su savo drauge Ashley Colon, matyti, kaip policininkai bando išlaužti A. Castro namo duris, o tada patenka į vidų.

Kituose kadruose matyti, kad lauke stovi viena iš A. Castro belaisvių Amanda Berry kartu su nelaisvėje pagimdyta savo šešerių metų dukrele.<br>Youtube
Kituose kadruose matyti, kad lauke stovi viena iš A. Castro belaisvių Amanda Berry kartu su nelaisvėje pagimdyta savo šešerių metų dukrele.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 3:46 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:01 PM

Name jie aptiko Giną DeJesus ir Michellę Knight. Kituose kadruose matyti, kad lauke stovi viena iš A. Castro belaisvių Amanda Berry kartu su nelaisvėje pagimdyta savo šešerių metų dukrele.

Pasak liudininkių, jos visiškai nesuprato, ką filmuoja. Važiavome gatve automobiliu ir galvojome, kad policija mus sustabdys. Bet čia pamatėme tą beprotybę“, - pasakojo J. Baldrich. Jos suprato, kas vyksta, tik tada, kai Amanda Berry prisistatė policininkui.

„Policininkai paklausė: „Koks tavo vardas?“, ir ji atsakė: „Amanda Berry“. Mes susižvalgėme ir pagalvojome – ne, tai neįmanoma, ji dingo jau labai seniai“, - sakė J. Baldrich televizijos kanalui „Fox8“.

Pasak įrašo autorės, Amanda kalbėjo su policininkais ir verkė, tai buvo labai jaudinanti scena. „Tada atėjo Ginos DeJesus motina, apkabino detektyvą, ir tada jie verkė jau visi kartu“, - pasakojo ji.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.