Įsimylėjusi paauglė savo mokytoją gina ir po teismo nuosprendžio

Penkiolikametės moksleivės ir vedusio 30-mečio mokytojo pabėgimo drama nuo praėjusio rugsėjo buvo narstoma britų spaudoje ir teisme. Paauglė nenustoja ginti nuteisto vyro net ir paskelbus jam nuosprendį, rašo „Lietuvos rytas”, remdamasis „The Daily Mail” informacija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 8:36 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:40 AM

Jungtinės Karalystės ir Prancūzijos pareigūnai praėjusį rugsėjį buvo sukelti ant kojų. Pavojaus varpais imta skambinti pasigedus vienos Pietryčių Anglijos mokyklos matematikos mokytojo Jeremy Forresto ir jo penkiolikametės mokinės.

Dabar britų spauda dėl teisinių priežasčių merginos vardo ir pavardės negali skelbti, tačiau pernai rudenį niekam nebuvo paslaptis, kad dingusi paauglė yra Megan Stammers.

Vedęs mokytojas su paaugle buvo užmezgę romantiškus santykius ir nutarė sprukti iš šalies, vos apie jų romaną sužinojo aplinkiniai.

Keltu pabėgę iš Jungtinės Karalystės jie savaitę slapstėsi Prancūzijoje ir Bordo mieste galų gale buvo sučiupti.

Šį mėnesį teismas pripažino J. Forrestą kaltu dėl nepilnametės pagrobimo ir lytinių santykių su ja. Vyras nuteistas kalėti 5 su puse metų.

Luiso karūnos teismas išgirdo, kad pora lytinius santykius pradėjo vos tik mokinei suėjo 15 metų, nors pagal Jungtinės Karalystės įstatymus tai draudžiama.

Kaltintojai matematikos mokytoją vadino pedofilu, kuris pasinaudojo pažeidžiama paaugle. Tačiau J.Forresto advokatas tvirtino, kad mokytojas turėjo pabėgti su mokine, nes manė, jog ji gali nusižudyti.

J.Forresto auka vadinamai paauglei – jau 16 metų. Viso teismo proceso metu ji gynė savo mokytoją.

To daryti mergina nesiliovė ir jau paskelbus jam nuosprendį.

Ji tikina, kad J. Forrestas nėra pedofilas, ir žada laukti, kol jis išeis iš kalėjimo. Moksleivė taip pat svajoja su nuteistuoju kada nors susilaukti vaikų.

Paauglei yra uždrausta lankyti J. Forrestą kalėjime, tačiau mergina vis tiek bando su juo susisiekti, siunčia jam laiškus.

Ji atskleidė, kad mokytoją įsimylėjo, kai šis ją nubaudė už blogą elgesį ir paliko po pamokų.

Kai juodu išsiaiškino, kad mėgsta panašią muziką, tarp jų esą užsimezgė ryšys.

Jis dar labiau sustiprėjo per mokyklos ekskursiją į Los Andželą. Kelionės metu J. Forrestas esą guodė merginą, mat ji kentėjo nuo bulimijos.

„Noriu praleisti su juo visą likusį gyvenimą.

Gal, kai jis išeis į laisvę, mes galėsime susituokti ir turėti vaikų”, – svarsto paauglė.

Britų žiniasklaida anksčiau skelbė, kad J. Forrestas savo tėvams, aplankiusiems jį kalėjime, pasakė: „Aš ją myliu ir noriu su ja tuoktis.”

Vyro artimieji tikina, kad jis užmezgė ryšį su paaugle, kai pats buvo pažeidžiamas. Jo santykiai su sutuoktine Emily nebuvo geri, vyrą kankino depresija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.