Gauja gatvėse grobia moterų plaukus

Paprastai gatvėje nuo plėšikų reikia saugoti mobiliuosius telefonus ir rankines, o Venesuelos Marakaibo mieste paplitusios kur kas keistesnės vagystės. Gauja, pasivadinusi „Piranijomis“, garsindami ginklais grobia moterų plaukus. Nusikaltėliai pagrobtas sruogas po to parduoda grožio salonams, kur jos naudojamos priauginimui, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-09 12:06, atnaujinta 2018-03-02 01:20

Plėšikai labiausiai taikosi į moteris su ilgais tiesiais plaukais – tokie turi didžiausią paklausą. Jie priverčia moteris susirišti plaukus į uodegą ir ją nukerpa.

Plaukai – pelningas verslas. Venesuelos kirpėjai už natūralių sruogų priauginimą iš klienčių gali paimti iki 500 dolerių. Plaukų priauginimo paslaugos poreikis vis auga.

Nusikalstamumas Venesueloje apskritai labai didelis. Piliečių tarybos Viešojo saugumo ir baudžiamojo teisingumo tyrimas parodė, kad šalies sostinė Karakasas – trečias pasaulyje miestas pagal nusikalstamumą.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu