Tanzanijoje sulaikyti du asmenys, įtariami 18-mečių bričių užpuolimu

Tanzanijos Zanzibaro saloje policija sulaikė du asmenis, kurie, kaip įtariama, rugpjūčio 7 d. apipylė rūgštimi dvi 18-metes brites.

Daugiau nuotraukų (1)

ITAR-TASS, ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 12, 2013, 9:20 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:25 AM

Policijos atstovas Mohamedas Mina sekmadienį pareiškė, kad po išpuolio buvo apklausti keli įtariamieji, du iš jų sulaikyti.

Nusikaltimas Indijos vandenyno saloje, kuri daugiausia gyvena iš turizmo pajamų, sukėlė didelį atgarsį. Išpuolį griežtai pasmerkė Tanzanijos prezidentas Jakaya Kikwete. Valdžia paskelbė 6,2 tūkstančio dolerių premiją už bet kokią informaciją, kuri padėtų sulaikyti kaltininkus.

Britės Katie Gee ir Kirstie Trup buvo savanorės ir dirbo vienoje iš Zanzibaro mokyklų. Po užpuolimo, kurį istoriniame salos sostinės Stountauno centre surengė du motociklininkai, jos buvo skubiai išgabentos gydyti į Didžiąją Britaniją.

„Šis užpuolimas - gėda mums visiems”, - pareiškė Zanzibaro informacijos, kultūros, turizmo ir sporto ministras Saidas Ali Mbaroukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.