JAV gyventojai klimpsta sniego pusnyse

Stipri pūga ir gausus snygis sukėlė rūpesčių kelių valstijų gyventojams. Vajominge ir Pietų Dakotoje žmonėms teko braidyti po pusnis ir kasti sniegą nuo kelių, o Nebraskai stichija smogė tornadų jėga - plėšė stogus, vartė tvoras ir rovė medžius. Naujienų agentūras užplūdo nuotraukos iš Vajomingo valstijos miesto Rapid Sičio. Orų permainoms ne visi šios valstijos gyventojai buvo tinkamai pasirengę - ryte į kiemą su marškinėliais išėję amerikiečiai šiurpte šiurpo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-05 17:27, atnaujinta 2018-02-21 11:10

Dėl gausaus snygio sutriko elektros tiekimas. Penktadienio vakarą elektros neturėjo apie 30 tūkst. Rapid Sičio gyventojų. Ugniagesiams teko vaduoti keliuose užklimpusius automobilius su žmonėmis. Taip pat padaugėjo avarijų. Pareigūnai paragino vietovės gyventojus kol kas susilaikyti nuo kelionių.

Tornadai labiausiai nuskriaudė Nebraskos gyventojus - sugriovė keliolika namų ir padarė žalos pramonės įrengimams Veino mieste. Per audrą nukentėjo penkiolika asmenų. Jie paguldyti į ligoninę.

Nors apie žmonių žūtis nepranešama, tačiau Amerikos Raudonasis Kryžius išsiuntė į nelaimės vietas kelias komandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.