Iš „Fukušimos“ elektrinės operatorės atsistatydina daugiau kaip 1 tūkst. darbuotojų

Iš didžiausios Japonijos

TEPCO taip pat paskelbė apie savo ketinimus parduoti dalį jai priklausančių senų ar remonto reikalaujančių šiluminių elektrinių.<br>AP nuotr.
TEPCO taip pat paskelbė apie savo ketinimus parduoti dalį jai priklausančių senų ar remonto reikalaujančių šiluminių elektrinių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 16, 2013, 1:46 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:16 AM

Ekspertai mano, kad kol bendrovėje gruodžio mėnesį nebus priimtas naujas verslo planas, tokių pareiškimų gali dar padaugėti. Šiuo metu bendrovėje dirba apie 36 tūkst. asmenų.

TEPCO taip pat paskelbė apie savo ketinimus parduoti dalį jai priklausančių senų ar remonto reikalaujančių šiluminių elektrinių. Be to, įmonė planuoja ir toliau Atominės energetikos kontrolės komisijos prašyti atnaujinti didžiausios pasaulyje AE „Kasivadzaki-Kariva“ (Kashiwazaki-Kariwa) darbą. Tokį pareiškimą „Tokyo Electric Power“ pateikė šių metų rugsėjį, tačiau šiuo klausimu sprendimas dar nepriimtas. Jeigu elektrinės darbas būtų atnaujintas, tai leistų TEPCO gerokai sumažinti nuostolius, kurie dramatiškai išaugo po „Fukušima-1“ AE avarijos.

Be to, sustabdžius visas atomines elektrines šalyje, „Tokyo Electric Power“ priversta kasmet išleisti 2-3 mlrd. JAV dolerių suskystintoms gamtinėms dujoms, mazutui ir anglims, kuriomis kūrenamos šiluminės elektrinės, įsigyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.