Vienybės partija siūlo tris kandidatus į Latvijos premjero postą

Latvijos centro dešinioji Vienybės

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 3, 2013, 10:08 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:38 AM

„Rytoj pateiksime prezidentui tris potencialius kandidatus ... Visi trys kandidatai labai patyrę ir yra dirbę vyriausybėje. Kiekvienas iš jų taip pat turi privalumų, kurie gali pasirodyti esantys naudingi. Visus tris laikome vienodai gerais“, – žurnalistams sakė A.Abuoltinia.

Pasak jos, A.Pabrikas yra sukaupęs didelę patirtį tarptautiniuose santykiuose, kuri gali didelis privalumas atstovaujant savo šaliai. I.Dalderis patirties įgijo dirbdamas atsistatydinti nusprendusio premjero Valdžio Dombrovskio vyriausybėje, kuriant Latvijos nacionalinį plėtros ir ekonomikos augimo planą.

Tuo tarpu K.Karinis jau anksčiau buvo siūlomas į premjero postą ir įgijo didelę patirtį dirbdamas Europos Parlamente, aiškino A.Abuoltinia, taip pat girdama K.Karinio įgytą išsilavinimą.

Antradienį Latvijos prezidentas Andris Bėrzinis planuoja pradėti konsultacijas su parlamente dirbančiomis partijomis dėl būsimojo šalies premjero kandidatūros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.