Prorusiškas kandidatas į Ukrainos prezidentus patyrė gėdą

Į Ukrainos prezidentus kandidatuojantis liaudies deputatas, anksčiau priklausęs Regionų partijai, Olegas Cariovas Mykolajivo mieste sulaukė negailestingo nuosprendžio – į jį pradėjo lėkti vištų kiaušiniai, palydimi šūksnių „Fašizmas nepraeis!“ ir „Lagaminas, stotis, Rusija!“, rašo zn.ua.

O.Cariovas, pasipuošęs „kolorado vabalo“ spalvų Georgijaus kaspinu, turėjo gėdingai palikti Mykolajivą.<br>Youtube nuotr.
O.Cariovas, pasipuošęs „kolorado vabalo“ spalvų Georgijaus kaspinu, turėjo gėdingai palikti Mykolajivą.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2014, 9:38 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:38 PM

O.Cariovas, pasipuošęs „kolorado vabalo“ spalvų Georgijaus kaspinu, atvažiavo į Mykolajivą aplankyti nukentėjusiųjų per susirėmimus tarp mitingo už Ukrainos vientisumą šalininkų ir prorusiškų aktyvistų.

Prie greitosios pagalbos ligoninės pastato jį apsupo Ukrainos vientisumo šalininkai ir pareiškė, kad čia jo niekas nelaukia, ir kad apskritai jam verčiau palikti šį miestą.

Vienas iš judėjimo lyderių Oleksandras Jancenas pradėjo klausinėti O.Cariovo, kodėl jis nepaskambino ir nepranešė, kad atvažiuos. Aktyvistai kandidatui į prezidentus ėmė aiškinti, kad toliau jis nepraeis, ir kad jis čia nelaukiamas.

Apsikeitę abipusiais įžeidimais, O.Cariovas ir O.Jancenas susimušė. Į deputatą pasipylė kiaušiniai, žmonės pradėjo skanduoti „Fašizmas nepraeis!“ ir „Lagaminas, stotis, Rusija!“

Prie jų išėjo Mykolajivo apskrities sveikatos apsaugos spaudos tarnybos vadovas Jurijus Bagriancevas ir paprašė visų, taip pat ir kandidato į prezidentus, palikti ligoninės teritoriją ir netrukdyti medikams gydyti ligonių.

Po kelių minučių O.Cariovas išėjo iš ligoninės teritorijos, palydimas šūksnių „Gėda!“

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.